Dét her gør mig stolt!!!

Af 8. juni 2018Nyheder

NYHEDER og UDGIVELSER  forår 2018

Som illustrator gør det mig glad at kunne hjælpe andre med at sætte billeder på ord. Ord kan være mange, de kan være svære at forstå, de kan være abstrakte og endda indforståede.

Andre gange skaber billederne farver, følelser, og jeg får lov til at fortolke, lege og skabe visuelle fortællinger til ordenes fortælling…

Når ord og tekst understøttes af billeder,  kan billederne hjælpe med til, at vi bedre forstår ordet eller tekstdelen, – vi får et visuelt stillads, vi kan støtte os op af, og vi får hjælp til at sætte ordet ind i en kontekst, en ramme, hvor vi bedre kan afkode ordet.

Jeg har været så heldig at få lov til at illustrere to bøger her i foråret…

Sidste år tegnede jeg for Autismecenter Nord-Bo og hjalp med at udvikle et fælles visuelt sprog til brug ved rådgivning, vejledning mm…

Afdelingsleder Annette Møller var samtidig i gang med at skrive på sin bog, -en håndbog til forældre med børn, der har autisme.

Jeg blev inviteret ind i processen for at hjælpe med at skabe billeder til indholdet, kapitlerne mm, og det er jeg meget stolt over!

Annette er SÅ skarp og dygtig indenfor sit felt, og det er mig en stor ære at få lov til at tegne for hende.

Annette Møllers bog: Det er derfor..hvad forældre og andre bør vide om autisme” udkom i maj 2018

“Et af mine mål med bogen har været at formidle noget komplekst, sårbart og ofte svært forståeligt, på en respektfuld, anerkendende og letforståelig måde. Det mål er jeg stolt over at have indfriet, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Helle har, ud fra mine ønsker og tanker bidraget til bogens opbygning med sine skønne, livsbekræftende og lette tegninger. Tegningerne binder bogens budskab sammen på visuel stærk måde”. Helle formåede uden problemer at fange de ønsker jeg havde og så få dem omsat i det udtryk som jeg er vild med”.

Annette Møller

Afdelingsleder i Rådgivningsafdelingen på Autismecenter Nord-Bo

Bogen kan købes her: https://spektrumshop.dk/shop/det-er-derfor-1340p.html

___________________________________________________________________________________________

Ander Boysen er en af Danmarks allerbedste formidlere, når det kommer til børn og musik. Han kan skabe magi og skrive sange, som rører én helt ind i hjertekuglen. Anders’ musik og tekstunivers er vedkommende, om man er 5 -7- 10 – 15- 30-50…ja også når man er 100 år gammel

Sangene kan være sørgelige, dramatiske,  fulde af fantasi, skæg og ballade, med alvor og følelser, ofte beskrevet fra knæhøjde – med pointer til alle aldre, for Anders har altid noget på hjerte.

Igennem de senere år har jeg fået lov til at tegne til Anders’ sange, og det er jeg kæmpe stolt af!

Seneste sangbog er: ”Friends and Firework”, og den består af 7 fantastiske sange, der handler om venskab. Sangene er arrangeret med noder, ideer til sammenspil, så man kan give den fuld skrald i musiklokalet, til morgensang, skolekoncerten og eller det fede forældremøde!

Bogen udkom i april 2018, og den kan købes på Forlaget Dansk Sang…lige her:

https://dansksang.dk/product?id=1F5C534D-A278-4E92-A6D5-3C11A3272F5C