…OG DER KOM GLIMMER PÅ….. MASSER AF GLIMMER!!!

Af 30. juni 2018Nyheder

 

helleforhelle når “NEXT LEVEL”…

…Ja, hvis du spørger mig, så er det en helt særlig dag i dag, for jeg har nået en vigtig milepæl med min tegnestue!

 

Jeg har nemlig (langt om længe!) fået lavet det WEBSITE, der skal vise min tegnestue frem til hele verden. Riiiiimelig vigtig detalje at få styr på, når mit produkt handler om at kommunikere visuelt. …vigtigt at kunne vise, hvad jeg arbejder med, hvordan jeg arbejder, og hvad du får som kunde i min butik.

Længe har jeg gået rundt og sukket efter at få lavet den visuelle platform, der skulle præsentere mit arbejde, og rigtig længe har jeg syntes, det var verdens sværeste opgave at få hul på! Hvorfor det? tænker du måske…

Fordi jeg ikke selv har kunnet finde ud af det! Jeg vidste ikke, hvordan jeg greb det bedst an; jeg kunne ikke gennemskue, hvordan jeg fik taget hul på den store proces, det faktisk er at lave et website…. jeg havde simpelthen ikke forstået vigtigheden i at kunne præsentere mig Skarpt! Digitalt!

MEN MEN MEN….hvor er jeg blevet klogere! Heldigvis….Jeg plejer at beskrive det sådan ved at sige, at sjældent har nogen set en læringskurve så stejl og opadgående, som den jeg er i besiddelse af! Hold nu K… hvor er jeg blank på mange business-områder, hvor man sikkert burde være helt klar i spyttet og vide, hvilken vej, man skal køre ad, og hvilke sving, der skal tages. Så kan jeg bare sige: “Tillykke til alle jer, der har styr på det”, – det må dælme være dejligt at vide det hele….det gør jeg (heldigvis) ikke.

Jeg er født med et naivt sind, og…

“Det jeg ikke ved, ved jeg ikke, at jeg skulle vide,

– før jeg ved, at nu har jeg brug for at vide det” 

Mit første halve år som selvstændig illustrator er gået, og det er faktisk gået rigtig fint. Det er jo helt fantastisk, og jeg er stjernelykkelig! Jeg havde slet ikke turde drømme om så fin en start, tegnestuen har fået, og jeg er dybt taknemmelig!

Nå, men det der website lavede altså ikke sig selv, og jeg blev mere og mere frustreret over, at jeg ikke kunne få styr på det, der jo er så vigtigt for ens forretning! Hvor tung må man lige have lov til at være????

HELDIGVIS fik jeg anbefalet at kontakte Morten fra “Skarpt! Digital Marketing”. Morten er den sødeste unge mand med det Skarpeste blik for Digital Marketing! (Se, han har virkelig forstået at naile sit firmanavn! -Han sælger præcis, hvad titlen siger).

Morten lyttede til alle mine ord om, hvordan jeg gerne ville have mit website skulle kunne; han kom også til at lytte til, hvordan det i øvrigt er at være nystartet selvstændig, for jeg opdagede, at jeg kunne spejle mig lidt i Mortens egen rejse, da han som selvstændig iværksætter også har været der, hvor jeg er netop nu. 

Det er virkelig dejligt at møde andre, der kender til det at starte op selv, og som ved, hvor hårdt det også kan være. Alle de svære valg; alt det, man burde vide, men ikke ved; at verden ikke nødvendigvis tænker, som een selv; at de tanker og følelser man går rundt med, – ja, dem er man ikke alene om at have….

Efter flere snakke omkring mine ønsker, forestillinger, spørgsmål til websites, sad Morten tilbage med meget store ører!! Lidt træt, tror jeg, – men stadig meget venlig, imødekommende og anerkendende. Jeg må også straks fortælle, at han havde hørt vældig godt efter, for idag – hvor sitet er åbnet for offentligheden, – ja, da kan jeg se, at Morten har ramt plet! 

Jeg har fået det fineste website, der præsenterer mit arbejde på bedste vis. Han har kreeret en ramme, der giver en skarp struktur til min kreativitet, mine farver og former.

GLIMMER MED GLIMMER PÅ….Præcis som det jeg drømte om!

VELKOMMEN TIL VERDEN , kære website, – og VELKOMMEN til mig 🙂

Leave a Reply