Direktør og illustrator på Tegnestuen helleforhelle, - Helle Schütten Johansen

Hvem er Helle?

Jeg hedder Helle, er 45 år gammel og bor i Nordjylland, ude på landet, – tæt ved fjorden, hvor der er højt til himlen og plads til at være. Min tegnestue har adresse i Rantzausgade inde i Aalborg centrum.

Jeg har altid tegnet, – ja fra jeg var helt lille, – og det lever jeg af det idag, hvilket gør, at jeg føler mig meget priviligeret!

Du er velkommen til at kigge rundt på mit website, og kan jeg hjælpe dig, så tag endelig kontakt. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig 🙂

 

Hvor kommer min passion for det illustrative fra?

I mit tidligere virke som underviser og pædagogisk konsulent har jeg vejledt andre lærere og studerende indenfor det praktisk-musiske område, og her har jeg også haft stort fokus på grafisk facilitering. 

Grafisk facilitering handler om at gøre noget enkelt for andre, – visuelt, og jeg holder kurser i synlig kommunikation. Jeg lærer andre, hvordan man med få greb kan tegne alt det, man gerne vil kommunikere, – på en enkel måde.

Jeg er illustrator og startede tegnestuen helleforhelle i 2015. I januar 2018 blev jeg selvstændig, og hvis du skulle spørge: ”Hvorfor det?”, – så lyder mit svar: ”Fordi det gør mig glad, – virkelig, virkelig glad!”.