Hvem er Helle?

Jeg hedder Helle, er 43 år gammel og bor i Nordjylland, ude på landet, – tæt ved fjorden, hvor der er højt til himlen og plads til at være. Her har jeg min tegnestue og mit hjem.

Jeg har undervist i musik og billedkunst i rigtig mange år; jeg har arbejdet som pædagogisk konsulent, som proceskonsulent og grafisk facilitator, og tegnet…ja, det har jeg altid gjort 🙂

 

 

 

 

Hvor kommer min passion for det illustrative fra?

I mit arbejde som underviser og pædagogisk konsulent har jeg vejledt andre lærere og studerende indenfor det praktisk-musiske område, og her har jeg også haft stort fokus på grafisk facilitering. 

Grafisk facilitering handler om at gøre noget enkelt for andre, – visuelt, og jeg holder kurser i synlig kommunikation. Jeg lærer andre, hvordan man med få greb kan tegne alt det, man gerne vil kommunikere, – på en enkel måde.

Jeg er illustrator og startede tegnestuen helleforhelle.dk i 2015. I januar 2018 blev jeg selvstændig, og hvis du skulle spørge: ”Hvorfor det?”, – så lyder mit svar: ”Fordi det gør mig glad, – virkelig, virkelig glad!”.