⭐️”LONDON, UNITED KINGDOM IS CALLING, – PLEASE CALL BACK”⭐️

 

 Sådan kunne overskriften lyde på en virkelig helt almindelig fredag, der gik hen og blev ret så crazy!

 

Telefonen ringer under et møde, – jeg tager den ikke. Høfligt, naturligvis og samtidig når mine øjne at registrere et langt “londonsk” telefonnummer på skærmen.

 
Faktisk har samme nummer haft ringet til mig flere gange i løbet af den uge, og hver gang har jeg lidt skræmt kigget på telefonen og tænkt: “HUHA… TRICK-TYVE”
 
…Da mødet er slut, – det er fredag eftermiddag, og weekenden nærmer sig med hastige skridt, – opdager jeg, at der er lagt en besked på min telefonsvarer. Jeg kan ikke se hvem opkaldet er fra, men jeg trykker på knappen og sætter afspilningen igang…
 
“Hej Helle, – Jeg ringer fra London for et engelsk magasin, og vi vil rigtig gerne skrive en artikel om Tegnestuen helleforhelle. Vil du være sød at ringe tilbage?”
 
Min lille verden peaker i præcis det sekund…. HALLI HALLO….Nu sker det: MIT INTERNATIONALE GENNEMBRUD!!!
 
Det virkelig store spørgsmål inde i mit hoved der ret hurtigt begyndte at vokse frem var dog: Hvordan filan har de mon fundet frem til mig? Der må være sket en fejl; de må have misforstået noget……
 
Hvorom alting er, så kan jeg idag med stolthed fortælle, at MIN TEGNESTUE – Tegnestuen helleforhelle idag er kåret som ”DESIGN OFFICE OF THE MONTH, DENMARK”, og at der er blevet skrevet den fineste artikel om mig og mit arbejde, som du kan læse i Scan Magazine. Et magasin du i december og januar måned vil kunne finde i alle de skandinaviske fly – trykt i et oplag på 75.000 stk….såmænd :-)))
 
Jeg er vildt taknemmlig, glad, stolt og fuld af PIPPI-POWER over at blive set og anerkendt.
Hvor er dette her CRAZY at opleve, og jeg niver mig selv i armen igen igen. Tænk engang…det ér jo bare mig og min drøm, der er taget på eventyr…??
 

……Jeg må dog nok også sande, at jeg ikke er den eneste i verden, der har lyst til at sige: HELLEFORHELLE ???

Du kan læse bladet og min fine artikel lige her: https://issuu.com/scanmagazine/docs/scanmagazine_131_december_2019/112

Scan Magazine har skrevet den fineste artikel om Tegnestuen helleforhelleDesign office of the month, Denmark - Tegnestuen helleforhelleDesign office of the month, Denmark - Tegnestuen helleforhelle Et kig ind i Tegnestuen helleforhelle der har adresse i Rantzausgade 1, 9000 Aalborg