Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.

ORDBLINDE PÅ KURSUS I GF?

 

Forleden var jeg inviteret ud på en skole for at lave et kursus for ordblinde: KAN DU SE, HVAD JEG MENER?

 

Et kursus i grafisk facilitering, skabelon-opbygning og notat-teknik.

 

30 skønne elever fra 4.- 9. klasse var dybt koncentrerede, lyttede, øvede, analyserede og tegnede løs.

Alle viste de mod, nysgerrighed og engagement, og med god opvarmning af hjernehalvdelene – og med store grin og armbevægelser – kastede de sig alle ud i stregernes verden og gav los.
Grafisk facilitering er et stærkt værktøj at have med sig – også som ordblind. Med enkelte teknikker får børnene endnu en mulighed for at stilladsere deres læring på bedste vis – og på denne måde her, kan de alle SE, hvad der er på spil. Det er STÆRKT!!!
 

Og jeg ganske sikker på, at jeg ikke var den eneste, der gik hjem den dag med et stort smil på læberne og med følelsen af, at det havde været en særlig god dag❤️❤️

Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.Ordblinde er på kursus i grafisk facilitering, hvor de lærer at tegne, opbygge skabeloner og lave notat-teknik...sammen med Tegnestuen helleforhelle.